AMBIANCE DUO Santalum

Sandelhout | Bois de Santal

1 x 1000 ml + 1 x 70 ml | 1 x 33.81 fl.oz. + 2.37 fl.oz.

 

naar naar

Romig hout

 

elementen

Australisch sandelhout, kardemom, opoponax

 

100% gerecyclede PET-fles na consumptie met BIO-additief

Kan worden gekocht als navulling zonder trigger, de impact op het milieu wordt geminimaliseerd door 35 g plastic te besparen

 105

Haal de trekker over om je eigen geursfeer te creëren

Onze nieuwe sfeergeur is echt rond de rijke geur van sandelhout Het resultaat is een aanhoudende uitstraling die een diepe en blijvende indruk achterlaat.

Naast tot andereman in staat van een ruimte een baken van vredige ontspanning te maken, ondersteunen de geruststellende eigenschappen van het, houtachtige karakter. Zoals alle vloeibare geuren van ZENOLOGY

De iconische sfeertrigger van ZENOLOGY is ontstaan ​​voor het huishouden om geuren aan te brengen op kamers. Door onze uit te rusten met een scherp assortiment Canyon-trigger-spraymechanisme, kan één enkele spray van onze ambiance-trigger een hele kamer parfumeren.

GEBRUIKSAANWIJZING: Knijp in de trigger en spuit in de lucht. Na gebruik de sproeikop sluiten. Spuit of plaats niet op (kwetsbare) voorwerpen en materialen.

GEBRUIKSAANWIJZING: Trek de trekker over en spuit in de lucht. Sluit de sproeikop na gebruik. Niet op (breekbare) voorwerpen en materialen spuiten of plaatsen.

MODE D’ EMPLOY Appuyez sur la gâchette en vaporisez le parfum dans l’air. Bien refermer l’embout après use. Ne pas verdamper of placer sur des objets et matériaux (fragiles).

ANWENDUNG: Ziehen Sie den Abzug en sprühen Sie in die Luft. Sprühdüse nach Gebrauch schließen. Nicht auf (zerbrechliche) Gegenstände und Materialien sprühen oder platzieren.

OPMERKINGEN : Australisch sandelhout, kardemom, opoponax

Elk van onze geuren is uniek voor ZENOLOGY’s gecreëerd door de huisparfumeur Fredrik Dalman.

Altijd op zoek naar kwaliteit en perfectie, worden al onze geuren geproduceerd in Zuid-Frankrijk bij Accords et Parfums. Het bedrijf, opgericht door de Franse meesterparfumeur Edmond Roudnitska, staat bekend om hun hoge eisen aan grondstoffen en prestigieuze parfums. Sinds de oprichting in 1946 staat Accords et Parfums synoniem voor de wereld van luxe parfums. Het vinden van nieuwe hoogten in de zoektocht naar schoonheid en harmonie, met behoud van de compromisloze normen waaraan Edmond Roudnitska zijn leven en werk wijdde.

SANTALUM
Ambiance-trigger

WAARSCHUWING: INGREDINTEN: Alcohol Denat, Aqua/Water/Eau, Parfum (Geur)

WAARSCHUWING: Licht ontvlambare vloeistof en damp. Als medisch advies nodig is, houd dan de productverpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Blijf kalm. Inhoud/verpakking afvoeren naar het inzamelpunt voor gevaarlijk afval.

BEVAT: 1​-​(1​,​2​,​3​,​4​,​5​,​6​,​7​,​8​-​Octahydro​-​2​,​3​, ​8​,​8​-​tetramethyl​-​2​-​naftyl)ethaan​-​1​-​on, alfa​-​methyl​-​1​,​3​-​benzodioxol​-​5 ​-​propionaldehyde, 1​,​2​,​3​,​5​,​6​,​7​-​Hexahydro​-​1​,​1​,​2​,​3​,​3 ​-​pentamethyl​-​4H​-​inden​-​4​-​one, [3R​-​(3α​,​3aβ​,​6α​,​7β​,​8aα)]​-​Octahydro ​-​6​-​methoxy​-​3​,​6​,​8​,​8​-​tetramethyl​-​1H​-​3a​,​7​-​methanoazuleen, 3​-​( p​-​Cumenyl)​-2​-​methylpropionaldehyde, cumarine, pentadecan​-​15​-​olide. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Deze ingrediëntenlijst is onder voorbehoud. Raadpleeg voor gebruik het productlabel voor de meest nauwkeurige informatie.

Weight 1.5 kg
Dimensions 21 × 19.5 × 34 cm
content

300 ml | 10.14 fl.oz., 70 ml | 2.37 fl.oz., 1000 ml | 33.81 fl.oz., 1000 ml | 33.81 fl.oz. + 70 ml | 2.37 fl.oz.

refill

Including spray, Refill without spray